Locatii nou adaugate
Nail Spa by Catalina
Diana Gulan Estetician
Keiko Slim Spa
K-Gym
Abbate Floreasca
< Home - Centre de epilare definitiva

Nomasvello Decebal

( Centre de epilare definitiva )

Adresa: B-dul. Decebal, nr.4, bl. S11, sc. A, parter

Telefon: 0730-432.294; 0751-552.554

Email:decebal@nomasvello.ro

Web:www.facebook.com/pages/Nomasvello-Decebal/438357669586298

Sector:Sector 3

Zona:B-dul Decebal

Program:L-V: 10:00-20:00; S: 10:00-16:00

Optiuni: aer conditionat, accepta card, vanzare produse

Ambient: Casual, Futurist

Nomasvello este o retea internationala de peste 1.200 de centre de infrumusetare, specializate in epilare definitiva si intinerire faciala cu lumina intens pulsata - IPL.
Nomasvello ofera avantaje competitionale substantiale, comparativ cu metodele clasice de epilare si laser. Intra pe site pentru a afla despre abonamentele noastre!
Epilarea se bazeaza pe principiul fototermolizei selective, potrivit careia, lumina, care tinteste pigmentul ( melanina ) din firul de par este aplicata pe piele si transformata in caldura, distrugand celulele germinale, care hranesc parul. Eliminand aceste celule, parul cade in decurs de cateva zile de la tratament (intre 0 si 15 zile).
Pe langa pret si tehnologia moderna, Nomasvello ofera siguranta, pentru ca fiecare tratament de epilare sau terapie faciala incepe cu un test gratuit de eficacitate, confort, pentru ca metoda noastra de epilare IPL este nedureroasa, produse de ingrijire post-terapie, ca sa persiste senzatia de hidratare a pielii si asistenta permanenta, prin operatorii IPL ai centrelor Nomasvello. Pentru a elimina total parul din zona tratata sunt necesare intre 8-10 sedinte, repetabile la 4-6 saptamani.
Intinerirea pielii consta in aplicarea unor impulsuri de lumina pe piele, care transmit caldura la nivelul zonei tratate, ceea ce ajuta la crearea naturala de noi fibre de colagen si elastina, care reconstruiesc microfibrele din alcatuirea dermului si epidermului.
Tratamentul de intinerire cu IPL este recomandat pentru:
-riduri
-pierderea elasticitatii
-melasme
-piele obosita
-lentigo-uri

Ambele tratamente sunt compuse din 2 etape: tratamentul cu echipamentul IPL Nomasvello® si tratamentul cu lotiune revitalizanta (intinerire) sau hidratanta (epilare).
Evenimente